Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UFC 262

VIDEO Teško za gledati: Slomio ruku svom idolu i poslao ga u mirovinu

Foto: Reuters
1/6
16.05.2021.
u 15:30

Brazilski okršaj pretvorio se u noćnu moru za Ronalda Souzu.

Svijet slobodne borbe iznimno je brutalan, ali svejedno tijelom prođu trnci kad vidimo scene kao tijekom meča između legende Ronalda Souze (41) i borca u naletu Andrea Muniza (31).

Brazilski okršaj zbio se u sklopu UFC 262 spektakla i sve je završilo za tri minute i 59 sekundi - lomom ruke. Naime, stariji borac izvukao je deblji kraj i vrlo vjerojatno mu je karijera završila.

Neugodan zvuk prolomio se arenom i jako dobro čuo tijekom prijenosa.

- Čuo samo kako je kost pukla i pustio sam ga iz poštovanja, ali i zato što sam ga mogao još jače ozlijediti. Ipak je to moj borilački idol - izjavio je Muniz nakon borbe.

Souza, valjda od šoka, neposredno nakon loma nije imao neku bolnu reakciju, djelovao je kao da tjera komarca ili muhu s ruke. No kasnije, kad se adrenalin "spustio", bolovi su postali opasni. Prevezen je u bolnicu i još se nije oglasio. Inače, njegova MMA karijera nije impozantna, ali je u raznim kategorijama bio čak osam puta prvak svijeta u ju-jitsu i dvaput u "grapplingu" te je bio prvak u Strikeforceu 2010. i obranio titulu jednom nakon tog.

Potez koji se popularno naziva polugom, u ovom slučaju na ruci, "specijalka" je za Muniza, koji je i svoj prvi meč dobio upravo na taj način kao ovaj. Ali, tad poraženom Bartoszu Fabianskom ništa nije puklo.

Kako god, Muniz je s odjekom ušao u UFC i srednja kategorija potencijalno je dobila veliko ime.

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije