Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GIRO D'ITALIA

VIDEO Teška nesreća slovenskog biciklista: Izgubio kontrolu i pao na glavu

Youtube/Screenshot
17.05.2021.
u 18:05

Pao je na glavu nakon neopreznog ulaska u lijevi zavoj tijekom devete etape. Pritom je udario u rubnjak i preletio preko prednjeg dijela bicikla pa podosta teško udario u asfalt.

Tijekom biciklističke utrke Giro d'Italia dogodila se teška nesreća u kojoj je stradao slovenski vozač Matej Mohorič, inače član momčadi Bahrain-Victorious.

Pao je na glavu nakon neopreznog ulaska u lijevi zavoj tijekom devete etape. Pritom je udario u rubnjak i preletio preko prednjeg dijela bicikla pa podosta teško udario u asfalt.

Činilo se da je ozljeda puno teža no što je uistinu bila.

- Dobro sam. Bicikl i kaciga su podnijeli veći dio udarca tako da sam imao dosta sreće. Ništa nisam slomio, ali zadobio sam lakši potres mozga - otkrio je Mohorič, koji je od trenutka nesreće pod budnim okom liječnika.

 

Što se devete etape tiče, u njoj je slavio Kolumbijac Egan Bernal i potvrdio status prvog favorita za osvajanje utrke koja traje oko tri tjedna. Trenutno ima 15 sekundi prednosti pred drugoplasiranim Belgijcem Remcom Evenepoelom.

Komentara 2

E9
E 93
18:47 17.05.2021.

Perhan

LI
liliZG
10:05 18.05.2021.

umislio da je gimnastičar pa salto preko glave

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije