Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POBIJEDIO VERSTAPPEN
Povratak na članak

VIDEO Stravične scene: Na istom mjestu gdje je poginuo Senna sudarila se dva bolida

"Bila je ovo vrlo izazovna utrka, posebno početak. Mislim da smo sve uspjeli odraditi kako je trebalo. Međutim, duga je sezona, treba ostati miran," kazao je 23-godišnji Nizozemac

Komentari 7

NE
Nemanadimak
21:55 18.04.2021.

U svakom clucaju bice ovo veoma zanimljiva sezona i odlucice nijanse i tko bude pravio manje gresaka. Hamilton je danas izvukao drugo mjesto od totalno izgubljene utrke. To bi mu na kraju mogao biti veliki plus. A mozemo to gledati i ovako on sa slabijim bolidom jos uvijek vodi na tablici. Verstapenu ce prvenstvo i titulu odluciti koliko ce znati kontrolirati pogreske, posto ce one doci kako sezona bude odmicala.

VL
5S
505.scrtom
20:04 18.04.2021.

glava im je u torbi ali zato za puno novaca

VL
PS
popevke sAm slagal
19:32 18.04.2021.

Russell bi mogao pročitati pravila. Imaš pravo jednom braniti poziciju.

VL
MO
montello
19:07 18.04.2021.

stravicni tamburello

VL
Avatar Hazl113
Hazl113
20:21 18.04.2021.

Dajte Verstapenu Mercedes pa da se vidi koliko je bolji od Hamiltona. Ne znam da li je bilo koji vozač F1 imao tako lijepu karieru stalno vozeći najbolji ili barem konkurentan bolid sve godine. Sjetimo se Senne, Prosta, Schumachera kada su radi njih drastično mijenjali pravila. Schumachera je uništio Ferrari koji nije htio preći na puno bolje Michelinove gume, i mada je imao najbolji bolid, radi loših guma, koje su po krugu uzimale više os 1 sec. zadnje dvije godine nije mogao napraviti ništa. Kasnije se doznalo da je FIA od Ferrarija tražila da ostaju na Bridgestonu, upravo radi prevelike dominacije u proteklih 5 god. I uspjeli su, jer da nisu, sada bi Schumi imao barem 15 pobjeda više i dvije titule više. Oduvijek u FiA-i vladaju Englezi isto kao i u skijanju Austrijanci. Uvijek je njihova zadnja. Za mene Hamilton nikad neće biti najbolji vozač u F1.

VL
K0
Konjina2.0
20:04 18.04.2021.

kaj to ljudi još gledaju? i Zašto

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.