Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobrodošao predah

VIDEO Što je ljeto bez Severine? Slavni Srbin uživa na jahti uz hitove Splićanke

14.08.2020.
u 11:24

S Bolognom je prošlu sezonu završio na 12. mjestu, a nedavno je potpisao i novi ugovor do ljeta 2023. godine

Siniša Mihajlović (51), trener Bologne i bivši srpski nogometni reprezentativac rođen u Vukovaru, napokon se u potpunosti opustio uz obitelj.

Svjedoče tome objave njegove supruge Arianne Rapaccioni Mihajlović, koja je svojim pratiteljima na Instagramu prikazala kako se društvo bezbrižno zabavlja na jahti uz brojne hitove, pa tako i Severinine.

Arianna je čak pokušala i zapjevati "Italianu", a kao mjesto uživancije je označila otok Mortorio smješten na samome sjeveru Sardinije.

Podsjetimo, Mihajlović je u srpnju prošle godine objavio da boluje od akutne leukemije, no u travnju je rečeno da je pobijedio tu opaku bolest. 

S Bolognom je prošlu sezonu završio na 12. mjestu, a nedavno je potpisao i novi ugovor do ljeta 2023. godine.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije