Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE IZDRŽAO

VIDEO Srpski trener 'počastio' novinarku pred kamerama i zavodnički se nasmijao

Instagram
15.05.2021.
u 16:12

Jednom prilikom javno ju je nazvao svojom Crvenkapicom...

Trener Vojvodine Nenad Lalatović poznat je po "provalama" o kojima se potom danima priča, a jedna od njih zbila se nakon utakmice njegovog kluba i Spartaka (1:1), kad je novinarki Marini Buljović odlučio komplimentirati uživo - na televiziji.

- Moram ti reći da si jako lijepa danas - kazao je prije no što se osvrnuo na temu intervjua i pomogao joj obaviti posao.

A tema je bila utakmica, naravno. Kojaga se nije dojmila. I nije prvi put da novinarku, koju poznaje duži niz godina, ovako "usrećio".

Naime, jednom prilikom javno ju je nazvao svojom Crvenkapicom...

Očito se Marina ne ljuti jer objavila je video na svom Instagram profilu, kao i njena Arena Sport na svom Twitteru.

 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije