Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAOS U BEOGRADU

VIDEO Srpski huligani tukli policiju, a međusobno se palili bakljama po licu

Twitter
20.09.2021.
u 20:15

Policija je tijekom intervencije uhitila 30 navijača, a u jednom su automobilu pronašli velik broj palica, pretpostavljaju, namijenjenih za navijački obračun.

Derbi Partizana i Crvene zvezde nije prošao bez huliganskih izgreda, koji su bili uvertira u nogometni dvoboj. On je pak završio 1:1 i u sjeni je zbivanja onoga na ulicama Beograda.

Do tučnjave je došlo kada je grupa od oko 50 Grobara pokušala proći kroz Južni bulevar, inače poznat kao dio kojim "vladaju" Delije. Sukob se zbio i kod Studentskog grada.

 

 

 

Prema snimkama koje su se pojavile, može se vidjeti da huligani ne prezaju od napada na policiju, koja je u nekoliko navrata izvukla deblji kraj. Kao i Grobari koji su bježali od nje pa naletjeli na Delije. A oni se pak nisu libili mrske im neprijatelje ozlijediti bakljama po licu.

 

 

 

Policija je tijekom intervencije uhitila 30 huligana, a u jednom su automobilu pronašli velik broj palica, pretpostavljaju, namijenjenih za navijački obračun.

Komentara 4

DU
Deleted user
20:26 20.09.2021.

Eh, jedna Margaret Thatcher bi sad dobro došla.

GO
goodbadugly
21:47 20.09.2021.

Srpski narode niko više nesme da vas bije, osim vlastite policije.

ZA
zagi101
20:22 20.09.2021.

i kaj to nas briga

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije