Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAKO LIJEPO

VIDEO Srbi ga grade, a mi ga možemo samo sanjati: Ovo je novi stadion susjeda

Youtube/Screenshot
31.12.2020.
u 08:10

Srbija je najavila i rekonstrukciju stadiona u Novom Sadu koji ima kapacitet od 20.000 mjesta, a u skoroj budućnosti naši susjedi žele imati čak 10 najsuvremenijih stadiona

Dvije godine i samo 17 milijuna eura. Toliko će trebati Srbiji da sagradi stadion na Zaječaru za koji su jučer položili kamen temeljac. No, to nije sve! 

Taj je stadion samo jedan od šest koji će se graditi, uz Nacionalni stadion u Beogradu. Ostali će biti izgrađeni u Subotici, Loznici, Kraljevu, Leskovcu i Vranju. 

Ipak, upravo je vaj na Zaječaru proglašen 'najljepšim stadionom u Srbiji'. Bit će potpuno natkriven, a kapacitet će mu biti nešto više od 8000 mjesta, dakle, ne baš velik. No i dalje - neće biti derutan, nenatkriven i van svih europskih standarda.

Srbija je najavila i rekonstrukciju stadiona u Novom Sadu koji ima kapacitet od 20.000 mjesta, a u skoroj budućnosti naši susjedi žele imati čak 10 najsuvremenijih stadiona.

Komentara 70

Avatar Borna Vitez
Borna Vitez
08:41 31.12.2020.

TEŠKO možemo napredovati sa ovakvim likovi koji nas "vodaju" zadnjih 20 godina osim ako se prebacimo na masovni izvoz izdajica,veleizdajica i sabotera !

AP
apathylolz
08:49 31.12.2020.

Do sad ste kmecali novinari da sta ce nam stadion. Sad kad srbi grade ga, onda cvilite kako ga mi nemamo? Daj se odlucite sta hocete? Ili vam je glavno samo da cvilite oko svega?

AN
Anemija
08:33 31.12.2020.

Srbija gradi 10 stadiona, Albanija napravila super moderan stadion, a mi ne možemo jedan jedini. Mene je sram.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije