Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKANDALOZNO PONAŠANJE

VIDEO Brutalno zviždali našoj himni u Beogradu, Hrvatska je nakon toga pobijedila Srbiju

Hrvatski savez hokeja na ledu
13.09.2022.
u 11:18

Završki i Idžan s dva pogotka donijeli su našim hokejašima pobjedu, ali neće se puno pričati o tome, evo i zašto...

Odnosi između Hrvatske i Srbije još se dugo neće normalizirati, a u prilog toj tezi govori i jedan sramotan događaj na hokejaškom utakmici u Beogradu.

Hrvatska hokejaška reprezentacija do 20 godina, uspješno je startala te pobjedom 3:1 protiv Srbije otvorila Svjetsko prvenstvo divizije II grupe B. 

Pobjeda na startu. Bravo dečki!

Objavljuje HRVATSKI HOKEJAŠKI PORTALPonedjeljak, 12. rujna 2022.

No, nakon utakmice ne priča se o dobroj taktici i lijepo igri naših mladića, već o nepristojnom i ružnom ponašanju publike u Ledenoj dvorani 'Pionir' u glavnom gradu Srbije, Beogradu.

Naime, uoči susreta publika je dobrano izviždala Lijepu našu, a sve su to podnosili još uvijek dječaci rođeni 2002. godine i kasnije. To nije obeshrabrilo Hrvatsku pa su otpjevali himnu iz sveg glasa, a kasnije i uzeli pobjedu na uvijek nezgodnom terenu. 

Video snimku ovog ružnog događaja možete pogledati OVDJE

>> Hrvatska u infarktnom finalu svladala Mađarsku i postala prvak Europe!

 

Komentara 19

Avatar Bluffer
Bluffer
11:30 13.09.2022.

Koja bi bila reakcija ovog lista da se to dogodilo u zagrebu?

KO
koraknaprijed
12:00 13.09.2022.

Stvarno ih ne ide u zadnje vrijeme,Rusi u bijegu,nista od srpskog sveta,Kosovu su morali priznati registracije I osbne dokumente,pousili u vatropolu,kosarci I sad u Hokeju,ni gusle više ne pomažu.

DE
Demigodessnixie
12:05 13.09.2022.

Neka dica nauce odmah s kim imaju posla, a i nojevi u Hrvatskoj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije