Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobio crveni karton
Povratak na članak

VIDEO Sramota! Hazard udario dječaka koji skuplja lopte

Zbog svog poteza Hazard je zaradio salve zvižduka, ali i crveni karton

Komentari 3

VA
Vucin Apostol
11:30 24.01.2013.

Copy sumnjam da bi tako govorio da nama neko zadržava vrijeme dok nam treba gol...

VL
PR
prosinecki
16:51 24.01.2013.

Sada ce mo vidjeti koliko je EUFA i FIFA karakterna kada su upitanju Englezi. Da je to neki tim sa ovih prostora ili igrac vec bi bili izbaceni ili se prijetilo izbacivanjem sa svih takmicenja narednih 10 godina. Bljak gade mi se.

VL
TE
The_E1
11:15 24.01.2013.

Taj Chelsea je najadniji klub i drago mi je da ispadnu iz svih natjecanja. Kako su se riješili Lamparda i inaće kako Abramović arogantno vodi klub nije ni čudo da igrači to ne mogu zadovoljiti.. kada su osvojili Ligu Prvaka to je bilo samo zato što je momčad preuzeo pomočni trener Di Mateo, zato što se već otpisani Drogba nazabijao golova dok je skupi Tores sjedio na klupi a da i ne govorimo koliko je tu krumpiranja bilo i to u skupini. Abramović misli da sa novcima može kupiti uspijeh i da se pritom može prema momčadi ponašati kao direktor prema raadnicima u nekoj industriji.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.