Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PFL TURNIR

VIDEO: Šok za samo 46 sekundi: Cro Copov učenik nokautiran...

Zagreb: Borilački spektakl KSW 51, Ante Delija - Oli Thompson
Marko Lukunic/PIXSELL
07.05.2021.
u 10:13

Dubrovčanin je dobro krenuo te s jednom dobrom kombinacijom i ''high kickom'' Ante je zaprijetio, ali tada na scenu nastupa brazilski borac....

Samo 46 sekundi. Toliko je bilo potrebno Brazilcu Bruni Cappelozza da nokautira najboljeg hrvatskog MMA teškaša Antu Deliju. 

VIDEO:

Dubrovčanin je dobro krenuo te s jednom dobrom kombinacijom i ''high kickom'' Ante je zaprijetio, ali tada na scenu nastupa brazilski borac. Cappeloza u nekoliko dobrih pokreta zadaje teške udarce Deliji koji to nije mogao podnijeti i sudac svira kraj meča. 

Šest bodova dobio je Cappeloza i približio se polufinalu, a dalje prolazi četiri od njih deset koji nakon dva kola imaju najviše bodova. 

Spomenimo, našem Anti ovo je bio prvi meč nakon studenoga 2019.  godine kada je u našem glavnom gradu pobijedio Olija Thompsona.

Glavna nagrada ovog PFL-ova turnira jest milijun američkih dolara.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije