Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIJEPE USPOMENE

VIDEO Sjećate li se legendarnog poteza zagrebačkih vatrogasaca? Njihova snimka ponovno je hit!

Foto: Instagram screenshot
1/2
25.06.2022.
u 20:00

U susretu s Rusijom taman prije izvođenja ključnog jedanaesterca Ivana Rakitića začule su se sirene te vatrogasci kreću na intervenciju propustivši tako povijesni trenutak prolaska Hrvatske u polufinale Svjetskog prvenstva.

Jedna od najpoznatijih svjetskih nogometnih stranica na društvenim mrežama "443", na svom se Instagram profilu prisjetila Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji 2018. godine. Objavila je poznati video zagrebačkih vatrogasaca koji su u vatrogasnoj postaji gledali četvrtfinalni susret između Hrvatske i Rusije.

U susretu s Rusijom taman prije izvođenja ključnog jedanaesterca Ivana Rakitića začule su se sirene te vatrogasci kreću na intervenciju propustivši tako povijesni trenutak prolaska Hrvatske u polufinale Svjetskog prvenstva.

Uz kratak opis videa autori objave dodali su "Respect!", u znak poštovanja prema vatrogascima koji su svoju dužnost stavili na prvo mjesto i unutar dvadesetak sekundi bili spremni za intervenciju. Video je u prvih sat vremena imao već gotovo dva milijuna pregleda i mnoštvo pozitivnih reakcija.

443 je vjerojatno najpoznatija zajednica koja stvara nogometni sadržaj za drustvene mreže, a svojim kanalima pokriva sve mreže i ima na desetke milijuna pratitelja. Na instagramu imaju 50,7 milijuna pretplatnika.

Baza im je u Nizozemskoj i zapošljavaju 30-ak djelatnika.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 433 (@433)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije