Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Provokacija uoči borbe

VIDEO Seksi boksačica poljubila suparnicu u usta, pogledajte što je uslijedilo

Ewa Brodnicka i Edith Soledad Matthysse
Foto: Screenshot
04.10.2019.
u 12:39

Takva vrsta provokacije odavno nije novost u svijetu borilačkih sportova, a gledatelje su svojedobno iznenadili i Jerome Le Banner i Mike Bernardo

Poljakinja Ewa Brodnicka, aktualna boksačka prvakinja u perolakoj kategoriji po WBO verziji, pošteno je u četvrtak zakuhala situaciju, samo dan uoči borbe protiv Argentinke Edith Soledad Matthysse.

Brodnicka je tijekom službenog vaganja u poljskome gradu Częstochowa iznenada poljubila argentinsku suparnicu u usta, pa odmah zauzvrat dobila šamar jer se Argentinki nimalo nije svidjela ta provokacija.

Uslijedio je manji incident te upit Matthysse protivnici: – Djevojko, pa jesi li ti normalna?

Identičan smo prizor mnogo puta imali prigodu vidjeti u prošlosti, poljubljeni borci uglavnom su bijesno reagirali, ali jako dobro pamtimo i situaciju kada su se u svibnju 1995. godine u ringu uoči borbe sučelili Jerome Le Banner i Mike Bernardo.

  

Le Banner je tada također poljupcem u usta pokušao rivala izbaciti iz takta, ali Bernardo ga je iznenadio i suparniku uzvratio još sočnijom pusom. Gledatelje je prizor dobro nasmijao, a zatim su se svemu počeli smijati i sami do tog trenutka nabrijani borci.

Komentara 1

SI
silvano
20:51 04.10.2019.

argentinka je homofobna. strava...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije