Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Samo bez pritiska

Izvadio je pištolj i savjetovao ga kamo da puca odlučujući penal!

Pištolj na utakmici
Foto: Screenshot
07.08.2019.
u 14:44

Nije to prvi puta da smo u Brazilu vidjeli takve 'djelitelje pravde'

Kada igrate nogomet u brazilskim favelama, regularnost je prilično relativan pojam.

Svjedoči tome i snimka koja upravo kruži internetskim prostranstvima, a koja otkriva da je nekakav nesretnik morao pucati odlučujući penal okružen protivničkim igračima i navijačima, među kojima se našao i jedan 'savjetnik' u posjedu vatrenog oružja.

Dotični je igrača savjetovao da se ne zamjera domaćinu i promaši udarac, na što je junak odgovorio golčinom u rašlje!

Šalimo se, naravno, siroti je nogometaš namjerno promašio okvir gola, pa u nastavku nije bilo potrebe za intervencijom liječničke ekipe. 

Usput budi rečeno, nije prvi puta da smo u Brazilu vidjeli takve 'djelitelje pravde'. Pogledajte u nastavku još jedan primjer gdje nije bilo potrebe za uporabom VAR snimke jer je sve bilo prema pravilima. UIice, dakako.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
16:07 07.08.2019.

Uskoro na Poljudu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije