Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJUBAV I OPTIMIZAM

VIDEO Razgovarali smo s navijačima Dinama nakon utakmice: 'Vratit ćemo se još jači!'

Zagreb: Dinamo i West Ham susreli se u 1. kolu Europske lige, navijači
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/6
16.09.2021.
u 22:34

I dok nitko nije pretjerano htio komentirati igru, na izrazima lica moglo se vidjeti razočaranje, ali i sreća jer, divno je opet biti na prepunom Maksimiru, poručuju navijači.

Dinamo nije uspio iznenaditi West Ham u prvom kolu skupine H Europske lige, iako je kulisa načinjena za takav epilog bila sjajna.

Okupilo se gotovo 21.000 navijača, od toga 19.000 s plavom bojom u srcu, ali nije išlo. Englezi su pobijedili 2:0 i dominirali kroz veći dio susreta. Baš kao što su navijači Dinama dominirali nad gostujućim navijačima.

Orila se pjesma svih 90 minuta, čak i kad je zaostatak bio dva pogotka. Sve je podsjetilo na prošla vremena sinergije kluba i navijača. Već se i pandemija polako zaboravlja...

16.09.2021., Zagreb, stadion Maksimir - 1. kolo H skupine nogometne Europske lige Dinamo - West Ham United. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Stoga, treba se nadati da će Damir Krznar i njegovi momci znati kako vratiti za takvu odanost i ljubav. Pozdravili se podno tribina jesu, što također dugo nismo imali prilike vidjeti, kroz veći dio proteklog desetljeća, "zahvaljujući" odnosu s braćom Mamić.

I baš zbog tog pozitivnog stava, zbog te ljubavi koja gura prema naprijed, nakon utakmice bili su navijači Dinama itekako pozitivni.

- Vratit ćemo se još jači!

Neki su se i kvalitetno uspjeli našaliti.

- Ma sve je bilo dobro... ali za Engleze!

I dok nitko nije pretjerano htio komentirati igru, na izrazima lica moglo se vidjeti razočaranje, ali i sreća jer, divno je opet biti na prepunom Maksimiru, poručuju navijači.

>>> Evo što su za Večernji TV rekli navijači nakon utakmice

Ključne riječi

Komentara 9

IS
istina00
08:56 17.09.2021.

hoće li netko u upravi dinama KONAČNO shvatiti da je krznar totalna neznalica i da dinamo s njime neće osvojiti niti HNL, kamo li jedno od prva 2 mjesta u skupini!??!

BI
billynik
00:41 17.09.2021.

Sramotno, sad su braća Mamić kriva za ovu Dinamovu blamažu.

GU
General_U
12:37 17.09.2021.

Hehe krenuli ste hahdukovim stopama slave se porazi. Nema osuđenika igrat ćete drugu ligu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije