Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije joj odolio

Video: Razbijanje Srba slavio je ljubljenjem prelijepe voditeljice ispred kamera

Vlada Sedan
Foto: instagram.com/v.lada_sedan
08.06.2019.
u 09:13

Zinčenko je ispred kamera izašao poput zaljubljenoga djeteta, a povod njegovim bržim otkucajima srca bila je prelijepa Vlada Sedan

Ukrajinska nogometna reprezentacija pomela je u petak navečer Srbe s čak 5:0 u kvalifikacijskoj utakmici za EURO 2020., a jednu je od vodećih uloga na travnjaku tumačio Oleksandr Zinčenko, inače član Manchester Cityja.

Ukrajina se tom pobjedom popela na prvo mjesto skupine B, pa ne čudi što je oduševljenje bilo golemo.

Silno je sretan bio i Zinčenko, koji glavu nije izgubio samo zbog neočekivano uvjerljivog trijumfa. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @v.lada_sedan on

Mladić je ispred kamera izašao poput zaljubljenoga djeteta, a povod njegovim bržim otkucajima srca bila je prelijepa Vlada Sedan (pravog prezimena Šeglova), novinarka i voditeljica kanala Futbol 1.

Zinchenko kisses a reporter after Ukraine defeating Serbia 5-0 from r/soccer

Zinčenko i Sedan već su neko vrijeme odlični prijatelji, a potvrdile su to i fotografije na njihovim profilima. Prošle godine su zajedno i ljetovali u Turskoj u društvu nekadašnjih Zinčenkovih suigrača iz Šahtara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🤗💁🏼‍♀️

A post shared by @ v.lada_sedan on

Ona je s vremenom te fotografije obrisala sa svog progila na Instagramu, međutim već je u svibnju potvrdila da je bila u Manchesteru jer je pozirala uz Pepa Guardiolu.

Ukrajinske je medije to navelo da ponovno počnu nagađati o prirodi njihova odnosa, a ovaj će poljubac samo doliti ulje na vatru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🤠🤠🤠 🤟🏻

A post shared by @ v.lada_sedan on

Komentara 5

HE
herojulice
14:52 08.06.2019.

E ovo je žensko a ne olinjala Nives.

HR
hrza
11:30 08.06.2019.

I tata bi sine.

JE
Jednakost
13:02 08.06.2019.

Uvjek spremna,........za selfi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije