Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUŽAN POVOD

VIDEO Rađa i Divac u Beogradu "utapali" tugu u hrvatskim i srpskim pjesmama

instagram
22.09.2021.
u 08:26

Sportaši koji su u svoje vrijeme žarili i palili okupili su se na sprovodu Dušana Dude Ivkovića i potom otišli na zajedničko druženje.

Legende hrvatske i srpske košarke, Dino Rađa i Vlade Divac, imali su tužan razlog za susret u Beogradu, a okončali su ga uz tamburaše na Skadarliji.

Naime, povod okupljanja bio je sprovod košarkaškog trenera Dušana Dude Ivkovića, a da je tako nešto posrijedi vidi se i po ne baš najradosnijim licima Rađe i Divca. Upravo njih dvojica, između ostalih, nosili su njegov lijes...

Ali, uz pjesmu, prijatelje, hranu i piće je lakše prevladati tugu, što su i učinili. Prisjećali su se lijepih trenutaka s Dudom, trenutaka koji su obilježili njihove živote.

Jer, kao klinci bili su dio jugoslavenske reprezentacije, rasli su zajedno i Ivković im je bio kao otac na parketu. Baš to nekako ih je spojilo kroz cijeli život i stvorilo prijateljstvo koje se pokazalo neraskidivim. A pjesme, koje su bile "sa svih strana", pa tako i Hrvatske, ipak su izmamile pokoji osmijeh na lice.

>>> Pogledajte kako je to izgledalo u Beogradu

Komentara 19

KA
Kakodane
08:52 22.09.2021.

Za neke rat nije ni bio.

Avatar Apsalar
Apsalar
09:28 22.09.2021.

Trumbića je uvik bilo kod nas...

DE
Demigodessnixie
09:23 22.09.2021.

U Hrvatskoj nikad nije falilo naivaca i budaletina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije