Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA ONA DOBRA STARA VREMENA

VIDEO Pun lokal, pivo u rukama i pjesma: Neki su ipak propisno slavili pobjedu Dinama

19.02.2021.
u 15:51

- Jedva čekamo da ovo ludilo prestane i da s tribina stadiona pjevamo najljepše Dinamove pjesme - poručili su navijači Dinama iz Viteza

Nogometaši Dinama ostvarili su u četvrtak veliku pobjedu protiv Krasnodara u prvoj utakmici šesnaestine finala Europske lige, no nažalost u Hrvatskoj se nije moglo slaviti kao u neka ljepša i normalnija vremena. 

Navijači su zbog epidemiološke situacije taj velik uspjeh uglavnom pratili iz topline svojih domova, daleko od tribina, prijatelja, društva, navijanja, piva na stolu... 

Ipak, bilo je i onih koji su uspjeli uživati u klasičnome navijačkom raspoloženju i okruženju, a to su nam otkrile snimke pristigle iz Bosne i Hercegovine budući da se utakmica u Klubu navijača Dinama u Vitezu pratila prema svim 'zakonitostima folklora'.

- Ugostiteljstvo u BiH ne cvjeta kako se možda misli iz druge perspektive, epidemiološke mjere u BiH postoje, a u ispravnost istih nećemo zadirati. Trebamo biti odgovorni i priželjkujemo da novinarski timovi o koronavirusu uskoro više neće imati što pisati.

Neizmjerno HVALA na OGROMNOJ podršci koja nam dolazi iz čitavog svijeta, a mi jedva čekamo da ovo ludilo prestane i da s tribina stadiona pjevamo najljepše Dinamove pjesme - poručili su navijači Modrih iz Viteza.

Komentara 8

MA
MateBobanheroj
18:08 19.02.2021.

Vitez je, poslije Vukovara, grad sa najviše stradalih Hrvata. 653 Hrvata su stradala od muslimanskih ekstremista, bez da je itko odgovarao. Inače ovi momci nisu nikakvi "Bosanci", nego su Hrvati i ne znam zašto se to ne naglasi.

DU
Deleted user
17:36 19.02.2021.

Hrvatska Bosna se jednostavno divi svakom uspjehu našeg sporta. Hvala Vitezu, a hvala hrvatskom ponosu Dinamu.

MA
MateBobanheroj
18:20 19.02.2021.

Pozdrav svim Hrvatima u BiH.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije