Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI DOKAZI?

Potukli se u sobi! Procurila snimka Neymara i djevojke koja tvrdi da ju je silovao!?

Neymar
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
06.06.2019.
u 10:27

U videu se može vidjeti kako muškarac leži na krevetu, a žena sjeda na njega, oboje imaju odjeću na sebi, ali nakon nekoliko sekundi ona ustaje i zatim kreće svađa u kojoj dolazi i do fizičkog sukoba

Novi dokumenti o navodnom silovanju za koje je manekenka Najila Trindade optužila Brazilca Neymara izlaze u javnost. Ona je na gostujući u jednoj TV emisiji objasnila što se dogodilo:

– Bila sam žrtva silovanja i agresije – poručila je. 

S druge strane, Record TV objavio je videozapis koji je u rukama policije u kojem se pojavljuju nogometaš i manekenka iako još nema službene potvrde da je riječ o njima.

U videu se može vidjeti kako muškarac leži na krevetu, a žena  sjeda na njega, oboje imaju odjeću na sebi, ali nakon nekoliko sekundi ona ustaje i zatim kreće svađa u kojoj dolazi i do fizičkog sukoba. Ne zna se tko je snimio video, ali izgleda da je snimljeno s police u hotelskoj sobi. 

Odvjetnica Neymara Maira Fernandes rekla je kako će i videozapis biti važan u procesu:

– Moj klijent  sigurno će dati iskaz iako video nisam vidjela. Obrana je sigurna u nevinost  klijenta i učinit ćemo sve kako bismo to dokazali – poručila je. 

– Otac objašnjava da je vidio video i da je Neymar bio napadnut od djevojke. Tvrdi da se vidi da je njegov sin odbio manekenku  i da se ''bacio na pod iza kreveta kada je shvatio da se radi o zamki''.  

>>>> Pogledajte u galeriji iznad teksta kako u Brazilu prate događaje oko optužbi manekenke da ju je silovao Neymar!
 

Ključne riječi

Komentara 5

BL
Blender
10:59 06.06.2019.

Na videu se vidi kako je ona njega napala, a joj pa svaka fifica hoce pare od nogometasa :) Nebi ona bila u vezi sa pekarom ili zidarom, guze se skim stignu ali mora biti bogat :)

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
11:03 06.06.2019.

kakve su to današnje žene ?

BA
Barak
12:43 06.06.2019.

Izvrsan dokaz na nejmara.ta kucka je sve planirala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije