Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUČNJAVA

VIDEO Makljaža Hrvata i Makedonaca: Letjele šipke, baklje i boce, uhićeno deset osoba

Twitter
26.04.2021.
u 19:06

Došlo je do tučnjave, a iz kojeg razloga, još nije poznato. Jedino što je sigurno je da je ovo bila jedan jako žestok obračun. Sudionici su koristili sve što im je došlo pod ruku, od boca do cigli i metalnih šipki

Rockdale Ilindn je klub Makedonaca koji žive u Australiji, a Syndey United su osnovali Hrvati. Inače dva prijateljska naroda uvijek spremna na šalu i zabavu, sada su se našla u pono ružnijem kontekstu. 

Naime, u međusobnom ogledu nije bilo golova, ali je bilo nemilih scena. 

Došlo je do tučnjave, a iz kojeg razloga, još nije poznato. Jedino što je sigurno je da je ovo bila jedan jako žestok obračun. Sudionici su koristili sve što im je došlo pod ruku, od boca do cigli i metalnih šipki. 

 

Dodatno je zaoštrena atmosfera još za vrijeme utakmice kada je jedan od navijača upao na travnjak, javlja Facebook stranica Balkan Tifo.

Uhićeno je deset osoba. 

Nogometni savez Australije oštro je reagirao i osudio incident, te je najavio sankcije.

Komentara 17

CI
cincokapulicaf
19:53 26.04.2021.

Ništa strašno, ništa bitno...Bezvezno novinarsko podgrijavanje u službi Vučićevog "srpskog sveta"

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
19:58 26.04.2021.

Vidis kak su Australci pomahnitali, a slove za miroljubiv narod...

VU
VučedolacHrvat
20:35 26.04.2021.

Neš ti nereda bacili dve kašete i zapalili baklju. Glavno da su se dečki držali epidemioloških mjera i pokazali australcima kako to izgleda bratstvo i jedinstvo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije