Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JADRANSKI DERBI

VIDEO Policija otkrila razlog oduzimanja transparenata Torcidi, privedeno 26 osoba

Torcida i transparenti
Foto: Policijska uprava splitsko-dalmatinska
1/5
21.04.2019.
u 11:00

Osim 38 dimnih kutija, pronađenih danas unutar transparenta na sjevernoj tribini, oduzeto je još 8 komada pirotehničkih sredstava. Nisu zabilježeni značajniji događaji narušavanja javnog reda i mira i oštećenja imovine – stoji u priopćenju policije.

Jučer smo pisali o tome kako su policajci Torcidi oduzeli transparente uoči susreta Hajduka i Rijeke zbog čega su ih navijači splitskog kluba "počastili" skandiranjem "Hrvatska policija, mito i korupcija", a policija je otkrila i razlog oduzimanja. 

Također, uhićeno je i 26 osoba

>>> Pogledajte dimne kutije u transparentima Torcide

U transparentu su pronađene dimne kutije (38 komada), a policija je sve to i snimila. 

Foto: Policijska uprava splitsko-dalmatinska

- Prije, za vrijeme i nakon utakmice privedeno je ukupno 26 osoba, najvećim dijelom zbog prekršaja iz Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima. Osim 38 dimnih kutija, pronađenih danas unutar transparenta na sjevernoj tribini, oduzeto je još 8 komada pirotehničkih sredstava. Nisu zabilježeni značajniji događaji narušavanja javnog reda i mira i oštećenja imovine – stoji u priopćenju policije. 

>>> Pogledajte dimne kutije u transparentima Torcide

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar doog_kool
doog_kool
19:29 21.04.2019.

Zasto im to oduzimati? Nek unesu zaoale i onda lagana kazna klubu 150000kn. Pa nek se klub brine o postupcima svoje navijacke grupe kad se tolko medjuaobno vole

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije