Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROŠLI DALJE

VIDEO Pogledajte veliko slavlje igrača Dinama nakon dramatične pobjede nad Clujom

Dinamo slavlje
Foto: Printscreen
1/2
26.08.2020.
u 23:15

Modri su od 51. minute igrali s igračem manje, ali to ih nije spriječilo da dođu do velike pobjede.

Dinamo je na dramatičan način u Rumunjskoj izbacio Cluj i prošao u treće pretkolo Lige prvaka. Modri su na kraju slavili na jedanaesterce nakon što je prvih 120 minuta završilo 2:2. Modri su od 51. minute igrali s igračem manje, ali to ih nije spriječilo da dođu do velike pobjede.

A nakon utakmice, uslijedilo je veliko slavlje u modroj svlačionici. "Ja te volim Dinamo", pjevali su igrači Zorana Mamića. Pogledajte kako je to izgledalo.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Idler
Idler
23:29 26.08.2020.

A kaj ćeš, Cluju su glavni igrači onaj tenisač, pa onaj Hajdukovac.....more Dinamo i s igračem manj 😁

FR
freeshooter
23:38 26.08.2020.

U inat, svim mrziteljima i podmetačima, idemo daljeee..., bravo dečki, dali ste sve od sebe, volim te Dinamo, ale ale Dinamo ale!!!

Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
23:27 26.08.2020.

Ajmoooooooooooo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije