Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEDNOGLASNA ODLUKA

VIDEO Pogledajte trenutak kada je Stipe Miočić ušao u povijest kao najveći

Stipe Miočić
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/5
16.08.2020.
u 08:38

– I ja se slažem s onima koji tvrde da je ovo najveća teškaška borba dosad - rekao je predsjednik UFC-a Dana White

Američki Hrvat Stipe Miočić ostao je UFC-ov prvak u teškoj kategoriji. Miočić je na priredbi u Las Vegasu u uzbudljivom meču svladao Daniela Cormiera jednoglasnom odlukom sudaca nakon pet rundi.

Stipe je ovom pobjedom postao najveći teškaš u povijesti, slažu se mnogi. A potvrdio je to uoči borbe i predsjednik UFC-a Dana White koji je rekao:

– I ja se slažem s onima koji tvrde da je ovo najveća teškaška borba dosad i onaj koji pobijedi bit će definitivno najveći teškaš u UFC-ovoj povijesti. Obojica su kandidati. Pogledajte samo što je Stipe postigao u teškoj, ali i što je Cormier napravio u dvije težinske kategorije.

Stipu je za pobjednika proglasio slavni Bruce Buffer, a kako je izgledao trenutak kada je naš borac ušao u povijest pogledajte OVDJE.


 

Ključne riječi

Komentara 5

MR
mrkvax
09:43 16.08.2020.

Svi se pitaju zašto srbi nemaju takve borce...? Jedan stručnjak je izjavio kako nemaju dovoljno hrabrosti...Ja smatram da to nije točno...

AE
Aedes2017
10:04 16.08.2020.

Invidualan vrhunski sport je, uglavnom, borba sa samim sobom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije