Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVIO I DINAMO

VIDEO Pogledajte prve golove Hajduka u ovoj godini: Na Poljudu pao Široki Brijeg

Split: Prijateljska utakmica između Hajduka i Širokog Brijega
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/3
16.01.2022.
u 17:26

Nakon 2:0 protiv ljubljanske Olimpije ovaj put je Dinamo s 4:2 svladao Koper, što našim klubovim donosi stopostotni učinak tijekom priprema.

Nogometaši Dinama i Hajduka odigrali su prijateljske utakmice tijekom nedjelje te su oba sastava upisali pobjede.

Na zimskim pripremama u Rovinju Dinamo je odigrao drugu utakmicu. Nakon 2:0 protiv ljubljanske Olimpije ovaj put je Dinamo s 4:2 svladao Koper, inače u ovom trenutku drugu momčad slovenskog prvenstva.

01.16.2022., Rovinj - Dinamo je vec sedam dana na pripremama u Rovinju, a danas igraju drugu pripremnu utakmicu sa klubom NK Koper. Bruno Petkovic i Mislav Orsic Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Lijepim golom Marka Bulata u 11. minuti Dinamo je poveo, no samo četiri minute kasnije Gambijac Colley je izjednačio na 1:1. U 42. minuti je, pak, Bulat asistirao, a Andrić zabio za novo vodstvo Dinama.

Novi pogodak za Dinamo postigao je Špikić u 59. minuti, ali je u 66. smanjio Kubala. U posljednjoj minuti susreta Dinamo je zabio i četvrti gol, a autor je bio Petar Bočkaj, ovozimsko pojačanje Dinama što je bio njegov premijerni gol za maksimirski klub.

16.01.2022.,Split - Prijateljska nogometna utakmica izmedju Hajduka i Sirokog Brijega na Poljudu. Boze Vukoja i Daniel Lukic Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Hajduk je na Poljudu igrao protiv Širokog Brijega te je pobijedio s 2:1. Splićanima je to bila prva pripremna utakmica tijekom ove zime, a za prvi gol u 25. minuti zaslužan je bio Dolček.

Odmah u idućem napadu izjednačio je Mujan, dok je u 71. minuti, na asistenciju Livaje, Marko Brkljača zabio za pobjedu Hajduka protiv trenutačno pete momčadi na ljestvici bosansko-hercegovačke Premijer lige.

>>> Golove s Poljuda pogledajte OVDJE

Ključne riječi

Komentara 3

DM
drazen.muhvic
17:46 16.01.2022.

Tko je ono tvrdio da Hajduk u 2022. neće igrati međunarodne utakmice? Eto vam sad hejteri!!!

HE
Herceg56
18:38 16.01.2022.

Široki je široki samo jednom pao i sinove i sinove najbolje je dao,samo mačem,samo mačem....,biće dana za megdana.

ZA
zagi101
22:16 16.01.2022.

kakav naslov, široki je pao na Poljudu, koda je pao Liverpool ili Juventus

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije