Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSJEČKI PAMPAS

VIDEO Pogledajte najmoderniji hrvatski stadion 4 mjeseca prije otvaranja, bit će to pravi bombon

Pampas
Printscreen
20.09.2022.
u 13:19

Novi dom bijelo-plavih primat će 13 tisuća navijača, imat će četiri natkrivene tribine te četiri zvjezdice prema UEFA-inim kriterijima. Postavljanje sjedalica krenulo je nedavno...

Četiri mjeseca ostala su do otvorenja novog stadiona NK Osijeka. Poznata Facebook grupa Bijelo-plava birtija koja prati događanja oko Osijeka podijelila je najnovije kadrove s osječkog Pampasa kamo će se momčad Renea Pomsa preseliti iz Gradskog vrta.

Novi dom bijelo-plavih primat će 13 tisuća navijača, imat će četiri natkrivene tribine te četiri zvjezdice prema UEFA-inim kriterijima. Postavljanje sjedalica krenulo je nedavno...

Osim glavnog terena, biti će dostupno i šest pomoćnih na kojima će trenirati seniorski pogon te mlađi uzrasti iz škole nogometa slavonskog prvoligaša. Navijači će imati i razne ugostiteljske ponude, unutar stadiona napravit će se i fan shop. 

Pampas je trebao biti zgotovljen do kraja 2020. godine, ali zbog raznoraznih problema otvorenje će se dogodili u proljetnom dijelu HNL-a iduće godine. 

>> Roger Federer objavio kraj karijere

Ključne riječi

Komentara 27

BE
Berri
13:37 20.09.2022.

Osijek zna i može, ali Zagreb ne zna i ne može. Netko zna kako u 3 mjeseca iz INA-e maznuti 500 milijuna kuna, a netko nema pojma kako u državi koja ima svjetskog doprvaka izgraditi nacionalni stadion. Dakle, sve jee stvar znanja, snalažljivosti i upornosti. Čestitke Osijeku.

Avatar quo_vadis
quo_vadis
14:26 20.09.2022.

prvi normalan stadion u HR i njega stranci financiraju...koja sramota!

JJ
jjanin
18:05 20.09.2022.

Arhitektura- katastrofa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije