Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODRŠKA MODRIMA

VIDEO Pogledajte kako se uz pjesmu zabavljaju Dinamovi navijači

14.02.2019.
u 15:05

Navijači uživaju u jeftinom, ali kvalitetnom češkom pivu, pa je nakon koje boce viška i grlo se opustilo

Pisali smo već kako su Dinamovi navijači od jutra okupirali ulice, pivnice i kafiće Plzena te kako je atmosfera odlična. 

Tek jedno policijsko vozilo koje dolazi i odlazi jer incidenata nema! 

Navijači uživaju u jeftinom, ali kvalitetnom češkom pivu, pa se nakon koje boce viška i grlo opustilo. Pogledajte kako su dva dobro raspoložena navijača odlučila zapjevati za Dinamo obasjani zubatim češkim suncem. 

>> Pogledajte raspoložene navijače Dinama u Plzenu

 

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
15:20 14.02.2019.

....i bice u ovim godinama jos uvijek zive sa roditeljima.

MV
MVrljić
03:55 16.02.2019.

fenixem = plaćenik

Avatar fenixem
fenixem
18:48 14.02.2019.

Da, pijete jeftino i najbolje pivo na svijetu,cesko!Ne najhnusnije ,najskuplje kao na balkanu u Hrvatskoj kod nas doma!Eto to je odraz zivotnoga nivoa,jer ne zaboravite,cesi zaradjuju i bolje zive od nas i daleko su nam svijetlosnu godinu!!Zato iskreno Cesima zelim pobijedu jer kad se osvrnete na sve,zasluzuju to vise od vas.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije