Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVE REAKCIJE

VIDEO Pogledajte izraz lica Zorana Mamića kada je shvatio da ga čeka Jose Mourinho

Zagreb: Gledanje ždrijeba osmine finala UEFA EL u prostorijama Dinama
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/7
26.02.2021.
u 14:10

- U svakom slučaju Tottenhamu neće biti lako - najavio je strateg Dinama

Nogometaši zagrebačkoga Dinama u osmini finala Europske lige igrat će protiv Tottenhama, odlučeno je na ždrijebu koji je u petak održan u sjedištu Europske nogometne federacije (UEFA) u Nyonu. 

Prvu utakmicu osmine finala Modri će igrati 11. ožujka u Zagrebu, a uzvrat je tjedan dana kasnije u Londonu.

Modri i Spursi do sada su igrali samo jednom, 2008. godine, a slavio je londonski klub sa 4:0.

>>> Pogledajte reakciju Zorana Mamića nakon što je Dinamo izvukao Tottenham

Bio je to dvoboj 2. kola skupine D Kupa UEFA u studenom 2008. godine, a Spursi su na White Hart Laneu pred 16.295 gledatelja pobijedili s 4:0.

Dinamo je uništio Darren Bent postigavši tri gola, a među strijelce se upisao i Tom Huddlestone (59). Podsjetimo, za Tottenham je tada igrao Luka Modrić. Bila je to sezona u kojoj su klubovi dvije utakmice igrali kod kuće, a dvije na gostovanjima.

- Dobili smo jakog i atraktivnog protivnika. Veselimo se utakmici, ne znamo u ovome trenutku situaciju oko domaćinstava, gdje će se igrati s obzirom na epidemiološku sliku u Engleskoj. 

Protivnika poznajemo, možda ne tako dobro, napravit ćemo još analizu, ali s obzirom da se radi o klubu koji igra u Premier ligi, puno utakmica smo već gledali. Nećemo razgovarati na "kibidabi" način, jesmo li mogli proći bolje, izvukli smo Tottenham, trebamo se na to i usredotočiti, ali najprije se idemo fokusirati na HNL. 

U svakom slučaju Tottenhamu neće biti lako - kazao je Zoran Mamić.

Ključne riječi

Komentara 17

DA
dardel58
15:48 26.02.2021.

cuj naslova, izraz lica ZM? ah bijede od novinara, i slike, koja je moment, stavili u kontekst komentara, a bijednik od novinara to iskoristio... nevjerojatna je bijeda novinarstva/novina u Hrvatskoj????

Avatar YUKA1962
YUKA1962
15:26 26.02.2021.

Nisam navijać Dinama, ali ako dečki budu igrali kao do sada ni Tottenham nije problem! Zato samo naprijed!!!!!

FR
freeshooter
14:38 26.02.2021.

Zoki zna, ima tu puno mogućnosti za nas, nisu oni u nikakvoj formi, i u svojoj lizi gube, prečesto, mi ćemo biti skroz rasterećeni, Zoki će postaviti igru, dečki dati svoje srce na terenu, a motiv nam je veći, najveći, uostalom treba nam ta pobjeda, samo ona nam otvara vrata da odemo do kraja, ovaj dinamo to može, samo hrabro...ale ale dinamo ale...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije