Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavlje prvaka
Povratak na članak

VIDEO Odlična atmosfera! Pogledajte kako zlatna ekipa pjeva iz svega glasa

Komentari 5

KR
kruti
15:52 26.11.2018.

BRRRAAAAAAVVVVOOOOOOOO svjetski prvaci, zadnji ovakav DAVIS CUP ostaje zapisan ZAUVIJEK s hrvatskom na peharu, SVI SVI SVI neprijatelji hrvatske na APARATIMA!!!!

VL
Avatar MK
MK
15:57 26.11.2018.

...hoce li Krešimir Dolenčić opet mikrofone gasiti i ljude kuci slati?

VL
BR
brojevi
16:31 26.11.2018.

Mi Hrvati! Najsportska nacija na svijetu. Ne može nam niko ništa osim nas samih zato ne dajte da nas dijele po bilo kojoj osnovi a najmanje po političkoj. Kao i inaće svim hejterima i mizantropima želim uspješnu dijetu: "Griz i jaja"! Inaće šutnja sveprisutnih petokolonaškog jada na stranicama VL. portala govori sama za sebe.

VL
JS
John_Smith
19:26 26.11.2018.

Velike čestitke svim momcima, puno Vam hvala za trud i borbu

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.