Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EKSKLUZIVNO IZ CHICAGA:

VIDEO Pitali smo slavne što misle o Hrvatima, bit će vam drago čuti njihove odgovore

Sesar Bogdanović
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/9
16.02.2020.
u 11:06

Dario je sjajan dečko i jedan od najzabavnijih suigrača koje sam ikada imao. Bio sam tužan kada je otišao u Timberwolvese, ali to je sve posao - prisjetio se Kamerunac Joel Embiid svog suigrača iz 76ersa

Ovosezonski NBA All-Star Weekend u Chicagu počeo je utakmicom novaka, mladih zvijezda SAD-a i igrača Svijeta koji igraju prvu ili drugu sezonu u najjačoj košarkaškoj ligi na svijetu. Sa 151:131 bolja je bila vrsta SAD-a.

Najviše pozornosti privukli su Zion Williamson, koji je pri jednom zakucavanju iskrivio koš, te Slovenac Luka Dončić koji je s istekom vremena pogodio s centra.

Za najkorisnijeg igrača utakmice (MVP) proglašen je košarkaš Charlotte Hornetsa Miles Bridges, a susret je završio s 20 koševa, pet skokova i pet asistencija. Najefikasniji u redovima SAD-a bio je Collin Sexton s 21 košem, a Svijet je predvodio RJ Barrett s 27 koševa.

Noćas je naslov na natjecanju u zakucavanjima osvojio Derrick Jones Jr., a najbolji tricaš je Buddy Hield. Bam Adebayo osvojio je 'skills challenge', a u noći s nedjelje na ponedjeljak odigrat će se i All Star utakmica.

Luka Dončić, koji će nastupiti i u početnoj petorci je na All Star vikendu upoznao bivšeg američkog predsjednika Baracka Obamu i glumca Billa Murraya.

– Već i to što sam dio All-Star Weekenda je nešto posebno. Sanjao sam o tome kao dječak, a sad mi se ostvarilo, no i dalje mi se čini nestvarnim – rekao je Dončić. 

A nestvaran je interes medija i navijača za taj događaj, a prednjači Giannis Antetokounmpo oko kojeg je više desetina novinara i kamera i praktički je nemogući mu postaviti pitanje. 

Donosimo vam malo atmosfere iz Chicaga.

>>> Pogledajte koliki je interes medija za All Star vikend 

>>> Do Giannisa Antetokounmpa je praktički nemoguće doći

Neke sadašnje i bivše suigrače hrvatskih reprezentativaca Bojana Bogdanovića i Darija Šarića upitali smo što misle o njima.

- Dario je sjajan igrač, polivalentan, zna dodati, zabiti šut. Borben je i uistinu sjajan igrač i jedan od najčvrščih igrača s kojima sam ikada igrao - rekao je Booker o Šariću.

>>> Pogledajte što Amerikanac Devin Booker kaže o svom suigraču Dariju Šariću iz Sunsa

- Dario je sjajan dečko i jedan od najzabavnijih suigrača koje sam ikada imao. Bio sam tužan kada je otišao u Timberwolvese, ali to je sve posao - prisjetio se Kamerunac Joel Embiid svog suigrača iz 76ersa. 

>>> Pogledajte što je Embiid još rekao o Šariću

- Pravi je natjecatelj. O njegovom šutu ne treba trošiti riječi i za našu momčad je nevjerojatno važan igrač - složili su se Francuz Rudy Gobert i Amerikanac Donovan Mitchell, suigrači Bojana Bogdanovića u Utah Jazzu.

A o ABA ligi svoje mišljenje nam je otkrio Nikola Jokić.

 

 

Komentara 1

ER
EroK
06:35 17.02.2020.

Bravo Večernji, vama najbolje ide seks biznis, koji se tu oglašava!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije