Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJI TV
Povratak na članak

VIDEO Petković otkrio detalje teškog razdoblja: Nisu bili korektni, povratak me izvukao iz blata

Pokušavam biti koristan za momčad i prenijeti vještine da pobijedimo u svakoj utakmici. Moji su ciljevi da osvojim Svjetsko prvenstvo i Ligu prvaka, to su najviša dostignuća, da budeš najveći na svijetu

Komentari 8

Avatar morski
morski
20:37 18.10.2019.

Bruno Petković - Legenda u nastajanju !!!

VL
Avatar Gab Dissenter
Gab Dissenter
21:30 18.10.2019.

Grande Bruno.

VL
DE
derin
00:58 19.10.2019.

Ovaj se momak mora prestati igrati nogometa, već početi biti ozbiljan na terenu, ako igra centralnu špicu, ne može letjeti za loptom trideset metara od gola. Ova priča s njim me podsjeća na period kad smo ostali bez Šukera i Bokšića, pa je Balaban dobio ozbiljnu priliku. Svi ovi koji ga uzdižu nek se samo sjete Eduarda u dresu dinama i Mandže protiv Ajaxa. Ima on još puno raditi do tog nivoa. Ustvari jedva čekam da lik ode van, pa da ga vidimo realno. Ali bolje ikakav centralni napadač u reprezentaciji, nego nijedan i nevjerojatno da na klupi nemamo drugog centralnog napadača.

VL
SO
Somelier
11:01 19.10.2019.

Odličan je Bruno i treba jedan takav koji pravi "nered" pred protivničkim golom i još k tome golove zabija. Jedino bih ga zamolio da se obrije ili barem stanji bradu na 3 milimetra.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.