Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPETA SITUACIJA

VIDEO Perišić se sukobio sa suigračem, veći incident su uspjeli spriječiti Džeko i trener

Twitter
26.12.2021.
u 16:21

Očito se nakupilo svega, Urugvajac nije standardan i želi napustiti klub već sad u siječnju, a Perišić je u komfornoj situaciji.

Inter je 22. prosinca u 19. kolu prvenstva pobijedio Torino 1:0, ali danima nakon tog slavlja prije odlaska na dvotjednu pauzu, u javnost se probila snimka sukoba Ivana Perišića sa suigračem Matiasom Vecinom.

Dok su nakon posljednjeg sučevog zvižduka ostali nogometaši Intera slavili pobjedu pristiglu golom Denzela Dumfriesa u 30. minuti, Perišić je odlučio nešto objasniti Vecinu, kojem se to nije svidjelo.

 

 

Potencijalni fizički sukob prekinuli su trener Simone Inzaghi, Edin Džeko i Ionuț Radu. No ni to nije smirilo Vecina, koji je i dalje bio itekako nervozan.

 

 

 

Očito se nakupilo svega, Urugvajac nije standardan i želi napustiti klub već sad u siječnju, a Perišić je u komfornoj situaciji, Inter ga namjerava zadržati i pripremio mu je novi ugovor jer aktualni završava u lipnju iduće godine.

Komentara 2

ZA
zagi101
22:09 26.12.2021.

pa kaj nisu u Hajduku najavili Perišića kak bu potpisao ugovor skupa sa Kalinićem i vrsaljkom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije