Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKVA SCENA

VIDEO Ovo još niste vidjeli: Potukle se rukometašice, priključili im se i treneri

Youtube/Screenshot
17.11.2020.
u 21:05

Na utakmici prve ukrajinske ženske rukometne lige između Dnipranke Herson i Real Mikolaeva domaćini su imali tri gola prednosti, a uz to i bod više na tablici, a gosti su to htjeli promijeniti

'Tučeš se kao curica' više nema isto značenje. Da, definitivno. Osobito nakon utakmice ukrajinske rukometne lige i to ženske. 

Zbog jedne su se situacije sutkinje hvatale za glavu pa podijelile crvene kartone i nekoliko kazni od svije minute. 

Na utakmici prve ukrajinske ženske rukometne lige između Dnipranke Herson i Real Mikolaeva domaćini su imali tri gola prednosti, a uz to i bod više na tablici. 

Gosti stoga nisu htjeli izgubiti ni pod koju cijenu, a ta je cijena na kraju bila jako visoka. Čak 12 igračica počelo se tuči usred jednog napada, a na teren su uletile i obje klupe... Mislimo, treneri i suigračice. Ali kako se zahuktalo, ne bi bilo čudno niti da su uletjele, doslovno - klupe

U trenutku tučnjave na semafori je stajao rezultat 27:24 za domaćine. Na kraju su domaće rukometašice pobijedile 30:28.

>> Video možete pogledati OVDJE.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije