Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRAVO!

VIDEO Ovo je na ponos Hrvatske: Naš dragulj dobio pohvale europskog vrha

World Cup Qualifiers Europe - Group H - Croatia v Malta
Foto: Antonio Bronic/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/2
06.04.2021.
u 13:51

Podsjetimo, upravo je Mislav Oršić u uzvratnoj utakmici osmine finala zabio sva tri gola u pobjedi 3:0 nad Tottenhamom nakon poraza iz Londona s rezultatom 2:0

Dinamovci se pripremaju za novi europski susret svojih miljenika. Hrvatski prvak u četvrtak od 21 sat na Maksimiru dočekuje španjolskog velikana Villarreala

Dinamo je do tog susreta došao nakon povijesnog preokreta golovima Mislava Oršića. Podsjetimo, upravo je Mislav u uzvratnoj utakmici osmine finala zabio sva tri gola u pobjedi 3:0 nad Tottenhamom, nakon poraza iz Londona s rezultatom 2:0.

Mislav je nakon toga famoznog hat-tricka proglašen najboljim igračem tog tjedna u Europskoj ligi, a o njemu i njegovim golovima govorili su svi zaljubljenici u nogomet.

Sada je UEFA objavila i Oršićeve golove uz pitanje: "Najdraži trenutak osmine finala?" i emoji oduševljenja.

Mi bismo odgovorili kratko i jasno: DA!

POGLEDAJTE VIDEO:

Ključne riječi

Komentara 2

SA
saturn3x3
16:09 06.04.2021.

Bravo Mislave, no čudno je gdje je taj talent nestao u reprezentaciji Hrvatske,

Avatar tomas_R
tomas_R
02:53 07.04.2021.

Pustite momka nek igra i prestanite vrsiti pritisak na njege . Mozda je razlog zakazanja bas to,da preopterecuje sa sahtjevima jednostavno ga pustite da igra neoptereceno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije