Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CIJENA NOĆENJA JE 'SITNICA'

VIDEO Ovo je dom vatrenih za Euro: Luksuz s bazenima i golf terenima tik do mora...

Foto: Marc Rochon/ Fairmont St Andrews
1/8
19.05.2021.
u 09:29

Najjeftinija verzija noćenja u ovome resortu košta više od 300 eura

Delegacija Hrvatskog nogometnog saveza obišla je početkom prosinca 2019. nekoliko potencijalnih kampova u okolici Londona te u Škotskoj, a nakon detaljne analize je u dogovoru s izbornikom Zlatkom Dalićem odlučeno da će hrvatska reprezentacija tijekom Eura boraviti u hotelu Fairmont u St Andrewsu.

Luksuzni resort s pet zvjezdica, Fairmont se nalazi u idiličnom okruženju zelenila i škotske obale, a na raspolaganju ima 212 soba, 17 apartmana i dvije dodatne vile. Hotel je udaljen oko 120 kilometara od Glasgowa, gdje će Vatreni igrati dvije utakmice u skupini na Euru, a tek pola sata vožnje od zračne luke.

Svjetski doprvaci će pritom trenirati na terenima Sveučilišta St Andrews gdje su, između ostalih, trenirali Barcelona i Manchester United. Trening tereni udaljeni su 10-ak minuta vožnje od hotela, u kojem će reprezentativci također imati sjajne uvjete za trening (fitness) i oporavak, kao i za slobodno vrijeme.

Najjeftinija verzija noćenja u ovome resortu košta više od 300 eura. 

"Željeli smo reprezentaciji omogućiti apsolutno najbolje uvjete za boravak tijekom Eura i zato smo se odlučili za St Andrews. Znamo iz Rusije koliko je važno imati mir, prirodu i kvalitetnu sportsku infrastrukturu te smo zato odabrali hotel i terene koji su na najvišoj razini. Uvjeren sam da je ovo najbolje rješenje za reprezentaciju", izjavio je predsjednik HNS-a Davor Šuker.

"Zahvaljujem Savezu što je zaista detaljno analizirao i predstavio sve opcije te mi je drago što smo bili apsolutno složni u odluci da je ovo najbolje rješenje za boravak reprezentacije tijekom Eura. U Rusiji smo imali sjajne uvjete i vjerujem da će tako biti i sada u Škotskoj. Kamp je vrlo važan ne samo zbog treninga već i zbog stvaranja pozitivnog ozračja i zajedništva, a ova lokacija nudi nam odlične uvjete za sve to", komentirao je izbornik svjetskih doprvaka Zlatko Dalić.

Komentara 1

IL
ilustrator
13:45 25.05.2021.

da engleska je skupa. zašto ne pitate aktivistu tomu da vam kaže iz prve ruke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije