Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanosna plavuša

Video: Otkriveno tko je ljepotica koja je plesom grudima ometala protivnike!

Latika Ann
Foto: Screenshot
13.09.2019.
u 13:02

Video je samo na Twitteru pogledan više od 400 tisuća puta, a nekoliko se kopija u međuvremenu pojavilo i na ostalim društvenim mrežama

Aleksandar Petrović nije imao sreće s Amerikancima unatoč nesebičnoj pomoći jedne navijačice koja je s pomoću erotskog plesa pokušala omesti suparnike. 

Košarkaši Brazila ostali su u ponedjeljak bez plasmana u četvrtfinale Svjetskog košarkaškoga prvenstva u Kini nakon što su u utakmici zadnjeg kola K skupine izgubili od reprezentacije SAD-a s rezultatom 73:89.

VIDEO MOŽETE POGLEDATI OVDJE

Ruku na srce, bio je to očekivan ishod,  kao što je i očekivano snimka mlade dame postala hit na društvenim mrežama.

Video je samo na Twitteru pogledan više od 400 tisuća puta, a nekoliko se kopija u međuvremenu pojavilo i na ostalim društvenim mrežama.

Premda nije bilo lako, korisnici internetskih prostranstava uspjeli su otkriti da je ime atraktivne dame Latika Ann te u svakom slučaju možemo kazati da ih njezin profil na Instagramu nije razočarao.

Latika je doista prelijepa djevojka, a sve upućuje na to da je zapravo Ruskinja kojoj je bilo draže tog dana navijati za brazilske košarkaše.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fibawc World Cup Russian Fan (@latika.ann) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fibawc World Cup Russian Fan (@latika.ann) on

Komentara 7

ZA
zagi101
14:50 13.09.2019.

bar su prirodne a ne silikoni

MA
marelica
14:10 13.09.2019.

Dobro su joj spale sise....

Avatar Vrijeme
Vrijeme
15:46 13.09.2019.

Spremna,....da me povede u setnju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije