Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne može protiv sebe

VIDEO Opet je otkrila grudi, ali i koliko joj jezik može biti pogan

Wanda Nara
Foto: instagram.com/wanda_icardi
23.12.2019.
u 15:42

Wanda Nara se ovoga puta okomila na belgijskog napadača Romelua Lukakua

Wanda Nara, supruga i menadžerica argentinskog asa Maura Icardija, opet se na svom profilu na Instagramu podičila bujnim grudima, ali je istodobno još jedanput potvrdila i koliko zna i može biti zločesta na jeziku.

Ovaj se put okomila na Romelua Lukakua, novopridošlog člana Intera, kojemu je narugala kao napadaču za "male utakmice". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Volvemos pronto ❤️ torniamo presto 🎅🏻🎬 buon natale a tutti e grazie 🎄😘

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on

- Bilo bi krasno kada bi napokon pogodio mrežu i na nekom važnom ogledu - zajedljivo je kazala Nara, koja se očito još uvijek nije pomirila s odlukama čelnika Intera u kolovozu.

Podsjetimo, njezin je dragi naposljetku završio kao posuđeni igrač PSG-u, dok je milanski klub njegovu zamjenu pronašao u stasitom Belgijcu kojeg je Manchester Unitedu platio 65 milijuna eura.

- U Ligi prvaka nije mogao zabiti kada je trebalo, pa će nastavak natjecanja lijepo gledati uz televizor - dodala je otrovna Nara, kojoj se nije svidjela opaska nekog navijača da je Lukaku daleko više momčadski igrač u usporedbi s Icardijem.

Ključne riječi

Komentara 3

MI
milemiler
17:19 23.12.2019.

Umjesto veličine grudiju ženi treba provjeriti dužinu jezika, ako je predugačak, bjež' kolko te noge nose....

GI
Gigasurfex1968
07:14 24.12.2019.

"Dobro"odgojena ženska taština i dobio si velikog vraga u kući!

IV
Ivano0505
20:14 23.12.2019.

straca je tu nema govora, moze bit nekome draga u isto vrijeme, opcenito o njoj nemam apsolutno nikakavo misljenje, ali ako pogledate statisticki dio nije daleko od istine, cinjenica je da lukaku nije ni blizu nekog ucinka u velikim utakmicama koje se lome..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije