Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sukob naših boksača

VIDEO Opasno je zaiskrilo, Babić pred cijelim svijetom psovao Hrgovića: Ti si sramota!

Alen Babić
https://www.facebook.com/AlenSavageBabic
04.10.2020.
u 21:17

Babića je isprovocirao video koji su mu pokazali urednici SkySportsa

Opasno je zakuhalo između naših boksača Filipa Hrgovića i Alena 'Divljaka' Babića. Ratovali su riječima i ranije, 'trash talk' nije baš ništa neuobičajeno u ovom sportu, međutim ovakva salva uvreda do sada još nije zabilježena.

Naime, uoči Babićeva nedjeljnog meča protiv Nialla Kennedyja, urednici Sky Sportsa odlučili su mu pustiti snimku tijekom koje je mogao čuti da ga Hrgović ne doživljava ravnopravnim suparnikom. 

- Babić nije na mojoj razini. Taj vam se mučio postati amaterski prvak Hrvatske. I nemam za njega neku specijalnu poruku, mogu mu samo kazati da nastavi vježbati, posjećivati teretanu, raditi na svojoj tehnici. Jer ako ovako nastavi, neće dobiti čak ni prigodu razgovarati sa mnom - kazao je Hrgović, a na što je Babić bijesno odreagirao.

Ispred kamere je izgovorio niz psovki koje je bilo potrebno cenzurirati, pa je na kraju Hrgovića nazvao klasičnim nasilnikom, jednim od onih s kakvima se nosi čitav život.

- J**i se! Sj**at ću i tebe i tvoj tim! Sad bih razbio mobitel da je moj. Dobit će on svoje - kazao je na kraju te snimke Babić, a 24sata prenose i sljedeće njegove riječi:

- Ja se borim sa stotim na rang listi, prošli suparnik mi je bio 61. A njegov je bio 680.! Hrgović je sramota! Treba zabraniti takve borbe, nokautirao je čovjeka koji je pet dana prije prihvatio borbu. Dali su mu nešto eura i nokautirao ga je. Kakav je to čovjek?!

Ključne riječi

Komentara 19

PA
Pahor
21:45 04.10.2020.

Zasto pumpaju ovog bedaceka? On se onda stvarno naljuti i grize se u sebi. Ne kuzim zasto. Jel to Leonardo napumpava zbog povrijeđenog ega, pa trazi osvetu ili se novinari sprdaju s deckom? Bilo kako bilo, Babica opako zajebavaju i od Hrgovica mu rade smisao zivota. To mu uopce ne treba

Avatar dmitarXX
dmitarXX
21:46 04.10.2020.

Ovaj tip je retard, očito!

IV
Ivicazgb
22:48 04.10.2020.

Još jedan u nizu dokaza da niti jedan borilački "sport" nije sport nego nasilje među maloumnim dječacima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije