Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IDE PUT MLS-A?

VIDEO Oduzima dah: Prošećite novim Messijevim stanom od 8 milijuna eura

YouTube/Screenschot
05.01.2021.
u 22:56

Naime, argentinski nogometaš je kupio 330 kvadrata velik stan upravo u tome tornju, a do stana može doći izravno automobilom posebnim dizalom.

Porsche Desig Tower. Samo ime zvuči skupo, a baš takva i je cijena - skupa. Ovaj 195 metara visok toranj u Miamiju ima 60 katova  i 132 luksuzna stana, a na vratima jednog od njih će stajati prezime Messi. 

Naime, argentinski nogometaš je kupio za 8 milijuna eura čak 330 kvadrata velik stan upravo u tome tornju koji se nalazi na Sunny Isles Beachu u Miamiju.  a do stana može doći izravno automobilom posebnim dizalom. 

Ispred svakog apartmana, bez obzira o kojem katu se radi, postoji garaža odnosno posebno dizajniran lift kojim se dolazi do ulaza automobilom. 


Podsjetimo, Messi je u Barceloni pod ugovorom do ovoga ljeta, a već ga traže mnogi drugi klubovi. Neki od njih su i engleski Man. City i francuski PSG, a nije niti Miami pasivan. 

David Beckham pozvao je Messija da dođe u SAD i zaigra za njegov Inter Miami u MLS. 

Budući da već ima stan tamo, zašto ne bi i zaigrao, zar ne?

POGLEDAJTE VIDEO: 

Ključne riječi

Komentara 2

PE
petrasara
09:24 06.01.2021.

Stan ima vrijednost 27 mil EUR Btw!

Avatar Forumas
Forumas
23:23 05.01.2021.

8 milijuna eura ? pa bas i nije neka cifra za takvu ekskluzivu. prije nekih 2 mjeseca sam bio u stanu od ca 250 kvadrata a vrijednost ca 10 milijuna eura i mogu reci da nije nesto posebno. zgrada staraa oko 100 godina ali nista posebno osim cijene.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije