Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PATILA DEVET MJESECI

VIDEO Obitelj slavi čudo: 'Osmi kralj Rima' glasom probudio djevojku iz duboke kome!

Francesco Totti
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
29.09.2020.
u 14:05

Mlada nogometašica Lazija stradala je u teškoj  prometnoj nesreći u kojoj je poginuo njezin najbolji prijatelj

Francesco Totti, legendarni nogometaš i kapetan Rome koji je čitavu karijeru proveo u dresu voljenoga kluba, čovjek kojemu su navijači iz dubokoga poštovanja nadjenuli nadimak Osmi kralj Rima (L'Ottavo Re di Roma), posjetio je u utorak ujutro djevojku koju je glasom doslovno prije nekoliko dana probudio iz kome.

Ilenia Matilli (19) dočekala ga je u invalidskim kolicima uz pratnju liječnika rimske poliklinike Gemelli, te od sreće zaplakala jer je čak devet mjeseci provela u stanju 'dubokoga sna'.

Mlada nogometašica Lazija stradala je u teškoj  prometnoj nesreći u kojoj je poginuo njezin najbolji prijatelj, a naposljetku je otvorila oči nakon što su njezini roditelji zamolili Tottija da joj uputi poruku podrške.

Fantastični nekadašnji nogometaš tako je i učinio, što je rezultiralo pravim malim medicinskim čudom jer je Matilli stvarno reagirala svaki puta kada bi čula njegov glas. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤❤❤❤❤

A post shared by Ilenia Matilli (@ileniamatilli) on

Premda nosi dres gradskog rivala, Matilli je od malena navijačica Rome, a roditelji su je svo ovo vrijeme pokušali probuditi i tako što su joj puštali himnu Giallorossija.

Kada je to počelo davati prve rezultate, eto, upomoć su pozvali i Tottija, koji je snimio poruku u kojoj ju je zamolio se ne predaje.

Ma što osobno mislili o takvoj vrsti terapije, djevojka se naposljetku doista probudila, a danas rastegnula i širok osmijeh jer joj je ovaj nogometni velikan donio dres Rome na dar i osobno ga potpisao. Uz to joj je dao i lijepo obećanje, da će je pozvati k sebi na večeru čim je otpuste iz bolnice.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije