Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MORATE VIDJETI

VIDEO Novac nije problem: Zavirili smo u svlačionice Cityja, izgledaju veličanstveno!

Stadion Etihad
Foto: James Wilson/Press Association/PIXSELL/Dražen Brajdić
1/8
01.10.2019.
u 10:54

Tijekom posjeta cijela se svlačionica pretvara u mini kino dvoranu, a na zidu se prikazuju najbolji detalji s utakmica i nadahnuti govori Pepa Guardiola kako bi posjetitelji mogli osjetiti dašak atmosfere uoči velikih utakmica

Okršaj Dinama s moćnim Manchester Cityjem u drugom kolu Lige prvaka danas će 'prikovati' za male ekrane veliki broj Hrvata, a rijetki će se sretnici naći na velebnom Etihadu, domu bogatog engleskog kluba.

Etihad prima 55.097 gledatelja. To je peti stadion po veličini u najjačoj ligi na Otoku, a izgrađen je za 200 milijuna eura.

Jedan je od najboljih nogometnih stadiona na svijetu, koji je sjajno povezan javnim gradskim prijevozom, iz centra Manchestera do stadiona stignete za dvadesetak minuta. Stadion Etihad je veličanstveni objekt u sklopu kojeg je muzej kluba i veliki fan shop. Turistička tura po stadionu traje sat i pol, te košta 20 funti.

>>>> Pogledajte kako izgledaju svlačionice na stadionu Etihad

U sklopu turističke ture možete posjetiti i svlačionice engleskog kluba, a one zaista izgledaju veličanstveno

Tijekom posjeta cijela se svlačionica pretvara u mini kino dvoranu, a na zidu se prikazuju najbolji detalji s utakmica i nadahnuti govori Pepa Guardiola kako bi posjetitelji mogli osjetiti dašak atmosfere uoči velikih utakmica. 

Jedna takva čeka danas i Dinamo, a nadamo se kako će ih ovo blještavilo Etihada motivirati kako bi pokazali najbolje od sebe te iznenadili engleskog velikana. Jednu proslavu u ovakvim svlačionicama plavi su zaslužili. 

>>> Pogledajte kako će izgledati izlazak na stadion Etihad


 

Komentara 1

Avatar Danfanielleonard
Danfanielleonard
11:36 01.10.2019.

Svaki "clanak" vam je izrecikliran i u njemu je 50-70 posto vec objavljenog. Samo mijenjate naslov i sliku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije