Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
THOMPSONOV HIT

VIDEO Pogledajte Hrgovićevo slavlje: Nokautirao Crnogorca pa se zaorili Geni kameni

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/8
11.09.2021.
u 15:15

- Ugođaj je bio jako dobar. Došlo je puno hrvatskih navijača i hvala im na tome. Mislim da će ih svugdje biti, po cijeloj Europi i Americi, kada budu veće borbe. - kazao je Hrgović.

Najbolji hrvatski teškaš, Filip Hrgović, sinoć je deklasirao protivnika, 36-godišnjeg Crnogorca Marka Radonjića. Velik dio sinoćnje pobjede bili su i navijači.

A pored skupine, uglavnom iseljenih, Crnogoraca, publiku su većinom činili Hrgovićevi navijači. Njih više stotina. A osim onih iz Hrvatske, na nogometnom stadionu u Klagenfurtu, bilo ih je iz Austrije i Njemačke.

- Ugođaj je bio jako dobar. Došlo je puno hrvatskih navijača i hvala im na tome. Mislim da će ih svugdje biti, po cijeloj Europi i Americi, kada budu veće borbe. - kazao je Hrgović.

10.09.2021,Klagenfurt,Austrija - Boksacki spektakl, mec za titulu Filipa Hrgovica i Marka Radonjica. Photo: Jurica Galoic/PIXSELL
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Oduševljeni navijači s "Hrgom" su iz sveg glasa pjevali njegovu ulaznu pjesmu "Geni kameni", Marka Perkovića Thompsona.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
15:19 11.09.2021.

Jedino je nokautirao Crnogorca? Trebao ga je još pokrasti, izvrijeđati i obmanuti prije nego s navijačima zapjeva Thompsonov hit da sve budu hrvatsko tradicionalno i regijsko balkansko baštinsko!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije