Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTRESNO SVJEDOČANSTVO

VIDEO Nogometašu raketirali stan: 'Životinje napadaju nevine ljude!'

Reuters
14.05.2021.
u 13:33

– Ovo je moj stan nakon Hamasova napada. Ovo potvrđuje kakvi su to ljudi.

Izrael i Palestina ponovno su u sukobu iz kojeg najdeblji kraj izvlače nevini. Broj mrtvih raste iz dana u dan, a potresne slike obilaze svijet, među njima i one brazilskog nogometaša Higora Vidala.

Militanti Hamasa od ponedjeljka su ispalili više od 1750 raketa prema Izraelu, no protuzračna obrana Iron Dome većinu je presrela prije no što su stigle do mete.

Nažalost po Vidala, minimalno jedna raketa pogodila je stan u Petah Tikvi, gdje igra.

– Ovo je moj stan nakon Hamasova napada. Ovo potvrđuje kakvi su to ljudi. Ponašaju se kao životinje, napadaju nevine ljude kao što sam ja, žene i djeca – rekao je Vidal pa nastavio:

– Prestanite govoriti da Izrael napada Gazu. Iz Gaze napadaju nevine ljude u Izraelu! Ne vjerujte medijima kad izvještavaju da Izrael ubija ljude u Gazi, to nije istina. Izrael se samo brani od terorista.

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 11

GR
gruzija
14:53 14.05.2021.

Nema u ratu nevinih ni vi ovim ruznim izjavama niste nevini, znate i riječi ubijaju

Avatar argus1000
argus1000
14:45 14.05.2021.

Svaka priča ima dvije strane, nisam baš zaključio kako izraelska strana protivnike gađa maslinovim graničicama.

GO
goran222
14:04 14.05.2021.

Ajde malo baci oko na njihove stanove.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije