Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otvorena istraga

VIDEO Nogometaš iz čistog mira pretukao djevojku? Izudarao me bez riječi!

Morella De Las Heras
Foto: Screenshot
29.11.2019.
u 18:25

Kako bi potkrijepila svoje tvrdnje, Heras je u četvrtak dopustila da snimke njezinih tjelesnih ozljeda budu objavljene na društvenim mrežama

Morella De Las Heras (28), partnerica Jonatana Cristalda, optužila je 30-godišnjeg argentinskog nogometaša da ju je u nedjelju iz čistog mira pretukao u njihovu domu. 

Kako bi potkrijepila svoje tvrdnje, Heras je u četvrtak dopustila da snimke njezinih tjelesnih ozljeda budu objavljene na društvenim mrežama 

U međuvremenu je podnijela i prijavu protiv muškarca s kojim se svojedobno nalazila u skladnoj vezi i s kojim ima dvoje male djece.

Tužiteljstvo je od Cristalda zatražilo da čim prije iznese svoj iskaz, te mu je naloženo da se ne približava djevojci na manje od 300 metara sljedećih 150 dana.

Prema njezinim tvrdnjama, Cristaldo ju je bez ikakvog povoda i bez riječi oko šest ujutro udario šakom u glavu, nakon čega ju je vukao po podu kuhinje. 

Njegov klub Racing ga je u međuvremenu suspendirao na pet dana.

Cristaldo je svojedobno dogurao argentinske reprezentacije, a prvu i zasad jedinu prigodu mu je pružio Sergio Batista. Za Gaučose je debitirao u lipnju 2011. godine protiv Poljske.

Komentara 6

Avatar Forest Trump
Forest Trump
19:34 29.11.2019.

Iz kojeg razloga je ozljede na licu pokazivala gola ??? Jel to znači da daje do znanja da je wagsica dostupna za nove fudbaliste ???!!!

NE
Nemojtimenimojneme
18:48 29.11.2019.

U 6 ujutro?

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
18:30 29.11.2019.

Sigurno je glancala pod i stavljala cvijeće u vazu 🌹

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije