Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TIJEKOM DERBIJA

VIDEO Niko Kovač nije uspio smiriti igrače: Sudjelovali su u žestokoj tučnjavi

Reuters
03.05.2021.
u 12:35

- Nisam sve dobro vidio, tek raspravu igrača s Lyonovim nogometašima. Ne ulazim u to tko je započeo tučnjavu.

U velikom derbiju 35. kola francuskog prvenstva sastali su se Monaco našeg Nike KovačaLyon. Bila je to utakmica s mnogo golova, preokreta, prilika s obje strane. A slavili su gosti 3:2 pa na taj način zapravo udaljili Monaco iz utrke za titulom prvaka tri kola prije kraja.

Monaco je prvi došao do vodstva u 25. minuti utakmice. Ben Yedder je prekrasnom loptom našao Vollanda i Crveno-bijeli vode do 57. minute kada izjednačava Memphis Depay.  Lyon ostaje na desetorici igrača u 70. minuti, a sedam minuta kasnije Marcelo zabija za 1:2.  U 86. minuti ponovno zabija Ben Yedder i to elegantno, 'panenkom',  s bijele točke za 2:2. Ipak, drami nema kraja, tri minute kasnije gosti lijepom akcijom dolaze do pogotka za pobjedu i velika tri boda. Zabio je Rayan Cherki.

Bila bi ovo savršena utakmica koja je gledateljima ponudila štošta. Na kraju je osim puno golova, preokreta i prilika, zaključena utakmica sa skoro 40 prekršaja koji su se očito morali pretvoriti u naguravanje i tučnjavu na terenu pa su iz svake momčadi dvojica igrača u 99. minuti dobili crveni karton. Kod Monaca su to Pellegri i Geubbels, a kod Lyona De Sciglio i strijelac Marcelo.

Ipak, Kovač je branio svoje momke:

- Nisam sve dobro vidio, tek raspravu igrača s Lyonovim nogometašima. Ne ulazim u to tko je započeo tučnjavu, ali ako pogledate fotografije, možete vidjeti da to nisu bili moji igrači.

Vidjet ćemo kako će ovi izostanci utjecati na momčadi jer tri kola prije kraja Lyon je na četvrtom mjestu sa 70 bodova, a Kovačeva momčad ima bod više. PSG je na drugom mjestu sa 75 bodova, a Lille je na vrhu sa 76 bodova.

Snimku tučnjave pogledajte OVDJE.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije