Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NERAVNOPRAVNO

VIDEO Nije za one slabijeg srca: Ovo je najžešći nokaut godine

YouTube/Printscreen
12.04.2021.
u 10:45

Nešto defenzivniji pristup, vjerojatno je omogućio Brianu da u meču ostane i duže nego što je možda trebao, no dalje od polovice treće runde jednostavno - nije išlo.

Nigerijac Efe Ajagba (15-0) nastavio je nizati pobjede u boksačkom ringu, a njegov okršaj s Brianom Howardom (15-4) ostat će upamćen po brutalnom nokautu, možda i najboljem koji se imao prilike vidjeti u dosadašnjem dijelu godine, piše Fight Site.

Ajagba je u ranim nedjeljnim satima poslao snažnu poruku i u potpunosti opravdao ulogu favorita. 

Manji i slabiji Howard (188cm u odnosu na 198cm) nije imao odgovora na snagu neporaženog teškaša te je i prije samog prekida primio nekoliko vrlo teških udaraca. Nešto defenzivniji pristup, vjerojatno je omogućio Brianu da u meču ostane i duže nego što je možda trebao, no dalje od polovice treće runde jednostavno - nije išlo. 

Ovaj okršaj u Tulsi (Oklahoma) u konačnici je presudila monstruozna desnica nakon koje je Howard ekspresno poljubio pod. Za brojanjem nije bilo potrebe i sve opasniji nigerijski udarač mogao je proslaviti svoju već 15. pobjedu iz isto toliko nastupa.

- Ovo je odjeknulo poput pucnja, upravo tako je ovaj udarac zvučao nama uz ring - glasio je jedan od komentara u izravnom prijenosu.

Prema trenutno dostupnim podacima, Ajagba na BoxRecovoj ljestvici najboljih teškaša svijeta zauzima 17. mjesto, što znači da je za pet pozicija rangiran bolje od hrvatskog predstavnika Filipa Hrgovića.

Snimku nokauta pogledajte OVDJE.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije