Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSIGURANJE GA ODNIJELO

VIDEO Nevjerojatna scena: Navijač se doslovno zapalio ispred Federera, Đokovića i Nadala, čuli se brojni krici!

Laver Cup
Foto: Andrew Boyers/REUTERS
1/3
23.09.2022.
u 18:28

Osiguranje je odmah reagiralo i iznijelo ga s terena. Pretpostavlja se da je riječ o navijaču koji prosvjeduje protiv klimatskih promjena.

Nevjerojatan incident dogodio se prvog dana teniskog Laver Cupa u Londonu.

Tijekom meča između Stefanosa Tsitsipasa i Diega Schwartzmana nepoznati je navijač utrčao na teren i doslovno se zapalio. U dvorani su se u tom trenutku čuli brojni krici.

Osiguranje je odmah reagiralo i iznijelo ga s terena. Pretpostavlja se da je riječ o navijaču koji prosvjeduje protiv klimatskih promjena.

Inače, na Laver Cupu se Roger Federer oprašta od tenisa, a na turniru sudjeluju Rafael Nadal i Novak Đoković

Europa povela

Drugi tenisač svijeta Norvežanin Casper Ruud i Grk Stefanos Tsitsipas donijeli su prva dva boda reprezentaciji Europe na petom izdanju Laver Cupa koje je u petak započelo u londonskoj O2 Areni.

Ruud je sa 6-4, 5-7, 10-7 bio bolji od Amerikanca Jacka Socka, a Tsitsipas je sa 6-2, 6-1 pobijedio Argentinca Diega Schwartzmana.

U večernjem dijelu programa, od 20 sati, Britanac Andy Murray će igrati protiv Australca Alexa De Minaura, a potom će Roger Federer odigrati posljednji službeni meč u svojoj karijeri, u kojem će udružiti snage s Rafaelom Nadalom. Suparnici će im biti Amerikanci Jack Sock i Frances Tiafoe.

>> Roger Federer objavio kraj karijere

Ključne riječi

Komentara 13

Avatar Asterix
Asterix
19:12 23.09.2022.

1. Nije se zapalio niti je imao namjeru. 2. Hoće li se zaštitaru platiti sako? 3. Je li prosvjednik dobio po tamburi nako što su ga makli od očiju javnosti?

MO
modovisisajteMaraschino
20:02 23.09.2022.

prosvjedovao nije protiv klimatskih promjena već protiv bogataša koji letaju privatnim zrakoplovima i mnogostruko više zagađaju neko sirotinja sa dizel autom

Avatar urok_eye
urok_eye
20:02 23.09.2022.

Žaba10

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije