Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVNI BOKSAČ

VIDEO Netko za ovo radi cijeli mjesec: Bogataš novčanicama tuširao golišave djevojke

Striptiz klub / Ilustracija
Boris Roessler/DPA/PIXSELL
04.01.2021.
u 10:36

Mayweather je tijekom karijere zaradio preko 800 milijuna dolara

Floyd Mayweather (43) živi rastrošno i time se rado hvali na društvenim mrežama. Ponajbolji boksač svih vremena upravo je objavio kako je striptizete u jednom od vegaških klubova 'kupao' pustim novčanicama, kojih je naposljetku bacio toliko da su prekrile čitav pod.

Uz to je ispred gotovo 25 milijuna pratitelja na Instagramu upitao: 'Ako novac ne može kupiti sreću, zašto se onda ljudi smješkaju kada ga dobiju?", pa svoj profil zatrpao reklamama kluba u kojem se proveo.

Mayweather je tijekom karijere zaradio preko 800 milijuna dolara, a 20. veljače će se u revijalnom meču boriti protiv Youtubera Logana Paula (25). Borba će dostupna putem plaćanja po pregledu, a ulaznice za ovaj egzibicioni meč prodavat će se između 25 i 70 dolara.

Jedan od najvećih boksača svih vremena je profesionalnu karijeru zaključio skorom 50-0 osvojivši 12 svjetskih naslova u pet težinskih kategorija. Posljednji put u ringu Mayweather se našao 2017. kada je u Las Vegasu prekidom savladao Conora McGregora. Tom je prigodom zaradio čak 275 milijuna dolara. 

 

Ključne riječi

Komentara 2

VI
ViSteJazavci
10:58 04.01.2021.

Nek si pomogne afričko braći i na hrani ljude. Jazavac

LA
lajh1985
10:58 04.01.2021.

pobacao pare po podu ,a na videu vidim da ekipa sada mora gledat kak da stane na dancefloor da ne zdrapa novcanice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije