Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPETA ATMOSFERA

VIDEO Nemile scene u BiH! Potukli se domaćini iz Gračanice i gosti iz Ljubuškog

Gračanica - Ljubuški
Foto: Screenshot/SportSport
1/2
16.02.2020.
u 09:05

Nakon jednog grubljeg starta igrača gostiju, došlo je do žestokog obračuna na terenu u kojem su sudjelovali gotovo svi rukometaši oba tima

Sama završnica uzvratnog četvrtfinala rukometnog Kupa Bosne i Hercegovine između Gračanice i Izviđača obilježena je velikim obračunom rukometaša obje momčadi na samom terenu. 

Nemile scene dogodile su se nakon što je igrač gostiju grublje startao na protivnika, a to se nije svidjelo domaćinima. Ionako napetu atmosferu zbog rezultata i glasne publike rasplamsali su sami igrači obje momčadi, čak i oni s klupe, koji su se krenuli međusobno obračunavati na samom terenu.

Sve je trajalo nekoliko minuta, a suci su na kraju pokazali dva crvena kartona


 
Nakon jednog grubljeg starta igrača gostiju, došlo je do žestokog obračuna na terenu u kojem su sudjelovali gotovo svi rukometaši oba tima.

Dodajmo i kako se na Final Four plasirao Izviđač iz Ljubuškog koji je unatoč porazu 22-15 prošao dalje jer je na domaćem terenu slavio s 29-21. 

>>> Pogledajte kako je to izgledalo

Ključne riječi

Komentara 13

Avatar southman
southman
09:45 16.02.2020.

Jasno je kao dan u kojem smjeru idu posljednji događaji u BiH, od politike pa do sporta. Ali ovaj put nema prevare.

KR
Krotila2
11:38 16.02.2020.

Repriza na sportskim terenima u zadnjim danima Jugoslavije.Ajmo Ljubušaci,Hrvati,Hercegovci.

AN
ante92
10:00 16.02.2020.

Treba zid prema Bosni dići dok još nije kasno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije