Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEŠIKTAŠ NA ČELU

Nekadašnji Dinamov dragulj zabio krasnu golčinu

GNK Dinamo II - BSK
Filip Kos/PIXSELL
06.01.2021.
u 19:41

Domagoj Vida odigrao je za svoj Bešiktaš čitavu utakmicu

Ajdin Hasić, svojedobno jedan od najboljih igrača Dinamove škole, zabio je u srijedu novi krasan pogodak za Bešiktaš. Njegov je klub u utakmici 17. kola turske Superlige deklasirao Rizespor s 6:0, a Hasić je zabio posljednji gol na ogledu u 89. minuti.

Hasić je u igru ušao tek u nastavku, u 77. minuti, a uoči svršetka je silovito tukao ljevicom s nekih 25 metara. Lopta je uz pomoć grede završila u mreži.

To mu je bio drugi pogodak ove sezone, a zabio je i u prošlom kolu protiv Kaiserispora.

Titulu igrača utakmice ponio je Cyle Larin koji je zabio čak četiri pogotka. Cijelu je utakmicu odigrao i hrvatski reprezentativac Domagoj Vida, a Bešiktašu je trijumf omogućio da izbije na čelo tablice s 34 boda uz 16 odigranih susreta.

Podsjetimo, mladi bosanskohercegovački nogometaš bio je jedan od najboljih igrača Dinamove škole te je trebao dobiti novi ugovor. Ali tu tada nastali problemi. Budući da je Ajdin bio maloljetan, a otac mu je živio u BiH, iz Dinama su poslali dva potpisana ugovora.

Ajdinov otac potpisao je samo jedan ugovor, i to onaj o raskidu između Dinama i Ajdina. Novi ugovor, koji je bio ranije dogovoren, nije potpisao iskoristivši povjerenje čelnika Dinama.

Preciznije, zloupotrijebio je povjerenje ljudi u Dinamu, a Zagrepčani su se žalili Arbitražnom sudu u Hrvatskoj i kasnije dobili taj spor. 
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije