Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKAV MAJSTOR

VIDEO "Ne postoji nitko poput Modrića!" Pogledajte što je napravio obrani Celte

(SP)SPAIN-MADRID-FOOTBALL-SPANISH LEAGUE-REAL MADRID VS RC CELTA
Meng Dingbo/XINHUA/PIXSELL
13.09.2021.
u 11:12

Nažalost, vratar Matias Dituro obranio je njegov udarac no lopta se odbila Eduardu Camavingi i 18-godišnji Francuz na taj je način uspio u debiju do pogotka za kraljevski klub.

Luka Modrić se oporavio od ozljede i zaigrao 78 minuta u pobjedi Reala nad Celtom 5:2, a ujedno je ostavio itekakav trag, posebno kod rezultata 3:2 i prodora kakvog se rijetko viđa u današnjem nogometu.

Naime, kapetan hrvatske nogometne reprezentacije prošao je nekoliko igrača Celte, sjurio se u kazneni prostor i potom pucao. Nažalost, vratar Matias Dituro obranio je njegov udarac no lopta se odbila Eduardu Camavingi i 18-godišnji Francuz na taj je način uspio u debiju do pogotka za kraljevski klub.

Boravio je u tom trenutku samo šest minuta na travnjaku i zasigurno ni u snovima nije mogao sanjati takav rasplet.

- Ne postoji nitko poput Modrića - tepala je španjolska Marca hrvatskom nogometašu nakon velike pobjede.

Maestralni prodor, koji sam po sebi govori koliko će Luka dobro doći reprezentaciji u preostalim utakmicama kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022. u Kataru, možete pogledati OVDJE.

>>> Samo Davor Šuker sad stoji iznad Luke Modrića

Komentara 4

Avatar Asterix
Asterix
11:53 13.09.2021.

Bio bi red da je zahvalio Modriću koji bi ionako pokupio odbijanac da se mali nije ugurao.

DU
Deleted user
13:07 13.09.2021.

Ono što se zaboravi istaknuti - Modrić je danas u najmanju ruku "u ravnini" s najboljim španj. veznjacima, većina njih je iz omladinskog pogona Barce i imali su kontinuirani rad s trenerima, optimalne uvjete za razvoj itd. On je pak bio prognanik koji je onako osobenjački napucavao loptu na parkingu ispred hotela gdje su privremeno bili smješteni njegovi roditelji. Naposljetku, postavlja se pitanje što bi bilo da je on imao takve uvjete kao ostali znameniti "tika-taka" veznjaci iz Španjolske, kad je u gotovo nemogućim okolnostima stasao u jednog od legendarnih veznjaka. Slična je i priča našeg tenisača Ljubičića koji je bio izrugivan zbog rupa na potplatu tenisica.

DU
Deleted user
12:44 13.09.2021.

u ovakvoj situaciji ja bi se radije 'vješao' modriću po glavi nego stiskao mišiće pred publikom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije