Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ponio je hokej

VIDEO Navijačicu ispratili s tribine jer je usred utakmice priredila erotski show!

Navijačica
Foto: Screenshot
14.10.2019.
u 12:30

Nekima se njezin ples svidio više, nekima manje, a na viđeno su najgore reagirali pripadnici osiguranja

Gledatelji koji su u nedjelju uživo u TD Gardenu pratili ogled između Boston Bruinsa i New Jersey Devilsa vidjeli su više od hokejaške utakmice zahvaljujući izvjesnoj mladoj dami koja se odlučila opustiti kao da se nalazi u kakvom striptiz baru.

Djevojka je s brojnima podijelila čari svoje guze, pa k svemu ispod potpetica privukla stolicu kako bi bila čim više primjećena.

Nekima se njezin ples svidio više, nekima manje, a na viđeno su najgore reagirali pripadnici osiguranja. Djevojku su naposljetku zamolili da napusti dvoranu, a povod je navjerojatnije bio taj što je na tribinama bilo i mnoštvo djece.  

Hokejaške utakmice još uvijek su mali obiteljski praznici, te takvu vrstu plesa ipak treba ostaviti za neke druge prigode.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thotiana spotted at the Bruins’ game. Your move Vegas 😂

A post shared by Hockey Epic (@hockey.epic) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Part 2 : Walk of shame for Thotiana . . (vid @diegoteixeira.45)

A post shared by Hockey Epic (@hockey.epic) on

Komentara 5

RE
RevizorNovinarstva
17:18 14.10.2019.

Ah ti zatucani ameri. Kaj nisu culi za slobode i prava koje cvjetaju kod nas. A tek istambulska ajooooooooooj. Sve po 12 kuna

Avatar opara1
opara1
16:11 14.10.2019.

Dobro je , nije Katarina bila u publicitetu.

DU
Deleted user
16:35 14.10.2019.

čačkalica......adio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije